Supervisie

Supervisie gaat over het leren van werkervaringen. In je werk handel je vaak onbewust en neem je in een split second beslissingen of reageer je zonder dat je er bewust over na hebt hoeven denken. En dat is maar goed ook, want als je overal over na zou moeten denken, kom je nergens meer aan toe. Maar soms is dat wat je onbewust doet niet dat wat een situatie vraagt. Hoe komt het dat je anders reageert dan je zo willen? Of dat je nou net met die ene cliënt of collega altijd in een ongemakkelijke situatie terecht komt? Dat komt, omdat je als persoon je eigen kennis, ervaringen, overtuigingen, motieven en verlangens meeneemt. Die bepalen onbewust hoe jij reageert en hoe jij handelt. Wanneer je je bewust wordt van je kennis, ervaringen, overtuigingen, motieven en verlangens, kun je je handelen daar waar nodig bijstellen, je kracht versterken en actief met je uitdagingen aan de slag gaan. Supervisie is een manier om met deze processen bezig te zijn.

Wat kan je verwachten van een supervisietraject bij mij
• Professionele begeleiding bij het leren van werkervaringen.
• Een uitdagende leeromgeving met verschillende werkvormen om te doen en te ervaren.
• Een enthousiaste supervisor die samen met je op onderzoek uit gaat, je zelf laat ontdekken en je vanuit eigen kracht laat groeien.
• Werken vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Hoe ziet een traject eruit
• Een traject bestaat uit 10 tot 12 bijeenkomsten.
• Elke 2 tot 3 weken is er een bijeenkomst.
• Aan het begin van het traject worden er heldere afspraken gemaakt, na 3 keer volgt er een klik evaluatie en aan het einde maken we de balans op.
• Voor elke bijeenkomst maak je een reflectieverslag waarin je terugblikt op de leeropbrengst uit de vorige bijeenkomst en een werksituatie beschrijft voor de komende bijeenkomst. Reflectie en voorbereiding zijn gericht op jouw leervraag / thema.
• De duur van de bijeenkomst is afhankelijk van het aantal personen:
- Individueel 1 uur
- Duo 1,5 uur
- Groep 2 - 2,5 uur

Wat kost een traject:
Individueel: 100,- (incl.) per bijeenkomst
Duo: 150,- (incl.) per bijeenkomst
Groep (max.4): 200,- (incl.) per bijeenkomst

Nieuwsgierig geworden en weten of supervisie iets voor jou is? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.