Supervisie

Supervisie gaat over het leren van werkervaringen. In je werk handel je vaak onbewust en neem je in een split second beslissingen of reageer je vanuit je onderbuikgevoel. Je denkt er niet over na. Maar soms is dat wat je onbewust doet, niet dat wat de situatie vraagt. Of heb je altijd irritatie bij die ene collega of client, zonder dat er iets hoeft te gebeuren. In supervisie ga je methodisch onderzoeken wat er in een werksituatie gebeurt, welke onderliggende processen er bij jou spelen en op welke manier jij invloed uit kunt oefenen op die processen en daarmee in de toekomst de situatie mogelijk kunt beïnvloeden.

Supervisie kan individueel of in een kleine groep, tot maximaal 4 personen. Zo komt iedereen voldoende aan bod om goed in te zoomen op de onderliggende processen en te oefenen met ander gedrag in een kleine veilige setting.

Wat kan je verwachten van een supervisietraject bij mij?
• Professionele begeleiding van een ervaren supervisor.
• Een veilige leeromgeving, waarbij je wordt uitgedaagd om net buiten je comfortzone te treden.
• Doen en ervaren staat centraal. Door verschillende opdrachten en werkvormen.
• Een enthousiaste supervisor die samen met je op onderzoek gaat, je zelf laat ontdekken en je vanuit eigen kracht laat groeien.
• Werken vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen.


Ik sluit steeds aan bij de ander. En we doen wat er op dat moment nodig is om een situatie in beweging te brengen. Altijd in overleg. Dat kan het ene moment een gesprek zijn, het andere moment een ervaringsoefening. We kunnen aan tafel zitten of buiten in beweging zijn. Er is geen vaststaand plan, wel een doel waar we met elkaar naar toe werken.

Als je jeugd- of gezinsprofessional bent, kan de supervisie meetellen voor je herregistratie SKJ. Klik hier voor meer informatie.

Supervisie kan zowel online als op locatie worden gevolgd.

Nieuwsgierig geworden en weten of supervisie iets voor jou is? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.